تولیدی لباس کار کارپوش
مراحل تولیدی لباس کار به چه صورت است؟
تولید لباس کار به چندین مرحله خاص وابسته است. از جمله:
۱.انتخاب مدل لباس کار
این که لباس کار برای چه محیطی استفاده میشود، مسئله مهمی است که باید حتما پیش از تولید لباس به آن توجه ویژه ای شود. برای این که بدانید چه نوع لباس کاری باید تولید کنید، لازم است به شرکت مورد نظر مراجعه نموده، و بسته به درخواست آنها اقدام به تولید لباس نمایید.
۲. انتخاب پارچه لباس کار
دومین مرحله تولیدی لباس کار انتخاب پارچه است. معمولا برای تولید لباس کار، از پارچه های فیلامنتی استفاده میکنند. فیلامنت ها پارچه های متنوعی هستند که میتوان از آنها برای تولید لباس کار استفاده کرد. به همین دلیل میتوان بسته به رنگ سازمانی، و نظر مشتری، لباس کار مناسب را تولید نمود.
۳. طراحی و برش پارچه لباس کار
مرحله سوم تولیدی لباس کار طراحی و برش زدن پارچه مورد نظر است. که این روش به دو صورت سنتی و صنعتی انجام میشود. برش و طراحی لباس کار با روش صنعتی با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک است. با این روش میتوان مدل و طرح لباس کار را با دقت و سایز بندی مناسب انجام داد.
اما روش سنتی برش لباس کار که امروزه دیگر کمتر استفاده میشود، با استفاده از دستان استاد کاران ماهر صورت میگیرد. البته از آنجایی که درصد خطا در این روش برش زیاد است، بیشتر شرکت های تولیدی لباس کار ترجیح میدهند تا از دستگاه استفاده کنند
در این مرحله بسته به درخواست مشتری، طرح خاصی ممکن است بر روی لباس کار چاپ یا گلدوزی شود. بسیاری از تولید کنندگان لباس کار به خواست مشتری باید لوگو و آرم شرکت را بر روی لباس کار طراحی کنند. البته این مسئله بسته به شرکت درخواست کننده لباس کار، متفاوت است.
چاپ لباس کار اصولا خود به چندین روش دسته بندی میشود. از جمله چاپ سیلک لباس کار، چاپ سابلیمیشن لباس کار، چاپ وینیل، چاپ لیزی، چاپ کاتری و …. هر یک از این روش های چاپ بر روی تولیدی لباس کار مراحل و تجهیزات خاص خود را دارد.
آخرین مرحله از تولید لباس های کار، تولید و دوخت آن است. که این کار توسط خیاطان حرفه ای، یا توسط دستگاه های دوخت لباس صنعتی انجام میشود. البته باید پیش از این مرحله، با استفاده از دستگاه های خاص، یقه لباس، مچ لباس و دیگر قسمت ها که نیاز به لایه دارند، پرس شوند.
دوخت لباس های کار به روش های مختلفی انجام میشود و از حساسیت بالایی برخوردار است. از این رو لازم است به این مسئله توجه ویژه ای شود. در نهایت نیز باید اقدام به نصب اکسسوری نمود.
از جمله نصب دکمه های لباس کار، مارک لباس کار، اتو کشی لباس، سرنخ زنی لباس و در نهایت نیز بسته بندی. با انجام این مراحل، تولیدی لباس کار صورت پذیرفته است و در اختیار مشتری قرار میگیرد.
.