Allow: .css

جلیقه ایمنی ,

menuordersearch
karpoosh.com
۱۴۰۲/۱۰/۲ شنبه
(0)
(0)
جلیقه ایمنی
جلیقه ایمنی

جلیقه اضطراری که با نام جلیقه ایمنی هم شناخته می‌شود توسط بعضی پرسنل و کارگران استفاده می‌شود. این لباس ایمنی بیشتر نشانگر تمایز این افراد و دیده شدن‌ آنها به ویژه در هنگام شب است. جلیقه های اضطراری در رنگ های مختلف و با استفاده از پارچه های خاص و سبک دوخته می‌شوند و معمولا از لحاظ اندازه فری سایز هستند.

افراد زیادی هستند که از این پوشش ایمنی استفاده می‌کنند. اما نکته اصلی درباره این نوع لباس آن است که شما را از سایرین مجزا کرده و به بقیه تفهیم می‌کند که کسی که این پوشش را به تن دارد مشغول انجام فعالیتی خاص است و همچنین در صورت برخورد با افرادی که این پوشش را به تن دارند احتیاط بیشتری به خرج دهید.

 

 

 

به عنوان نمونه بسیاری از پرسنل نیروی انتظامی در جاده ها برای متوقف کردن اتوموبیل های متخلف و کنترل ترافیک جاده ای این پوشش را روی لباس فرم خود دارند؛ بنابراین لازم است که با دیدن این افراد احتیاط کنید یا خودرو را متوقف کنید.

 

ویژگی های ظاهری جلیقه اضطراری

جلیقه های ایمنی همان طور که گفتیم دارای رنگ هایی هستند که بتوانند به خوبی فرد را نشان دهند و همچنین برای حضور در شب مدل هایی از‌ آنها دارای نوارهای شب رنگ هستند. بسیاری از تجهیزات ایمنی را در رنگ هایی مانند نارنجی، سبز فسفری، قرمز و زرد و حتی آبی تولید می‌کنند

 

این رنگ ها بیشتر از سایر رنگ ها جلب توجه می‌کنند و سالیان سال است که به عنوان رنگ های تجهیزات ایمنی در نظر گرفته شده اند. جلیقه های ایمنی نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

 

از لحاظ شکل ظاهری این جلیقه بدون آستین و کاملا به یک جلیقه شباهت دارد. جنس‌ آنها پارچه های خاصی است که آب را جذب نمی‌کند و همچنین بسیار سبک و در عین حال نسوز و ضد حرارت است. به جای دکمه در قسمت جلویی‌ آنها از چسب استفاده شده که باز و بسته کردن‌ آنها راحت باشد.

 

در مدل هایی که برای افراد خاص مثلا پرسنل اورژانس استفاده می‌شود دارای تعدادی جیب هستند که فرد بتواند تجهیزات همراه خود را داخل جیب ها قرار دهد. بر روی بدنه‌ آنها هم تعدادی نوار شب رنگ دوخته شده که در شب بدرخشد تا کارکنانی که هنگام شب در خیابان و جاده ها یا مکان های تاریک کار می‌کنند شناسایی شوند.

 

جلیقه اضطراری باید سبک و ضد آب باشد

 

انواع جلیقه اضطراری

معمولا جلیقه های اضطراری را بر مبنای مکان مورد استفاده یا پرسنلی که‌ آنها را استفاده می‌کنند تقسیم بندی می‌کنند. کلاس 1 اولین نوع‌ آنها است که بیشتر توسط کارگرانی که در جاده ها و راه ها مشغول عملیات عمرانی هستند و همچنین پرسنل نگهبان در پارکینگ های عمومی استفاده می‌شود. جلیقه های کلاس 2 بیشتر در جاده ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

این جلیقه توسط ماموران کنترل ترافیک و همچنین نگهبانان جاده ای استفاده می‌شود.

 

سومین جلیقه که کلاس 3 جلیقه های اضطراری است توسط کارگرانی که در بزرگراه ها و آزاد راه ها مشغول فعالیت عمرانی هستند استفاده می‌شود.

 

البته جلیقه ها را به جز کلاس‌ آنها بر اساس نوع مشاغل مورد استفاده هم تقسیم بندی می‌کنند.

 

• جلیقه مخصوص ساخت و ساز و فعالیت های عمرانی

 

• جلیقه های خیلی روشن که نسبت به انواع دیگر منابع نور دهی بیشتر برای کار در تاریکی و شب دارند.

• جلیقه هایی که در عملیات هوایی و دریایی استفاده می‌شود و به عنوان جلیقه مهار شناخته می‌شوند.

 

• جلیقه های مخصوص هوای بارانی

تولید جلیقه اضطراری در کلاس های مختلف

 

چیزی که مشخص است این است که کسی که جلیقه اضطراری یا ایمنی را به تن دارد اغلب مشغول کاری است که رعایت نکات ایمنی شرط اول آن است. در ادامه به تعدادی از مشاغل که از این پوشش ایمنی استفاده می‌کنند اشاره خواهیم کرد:

 

1. یکی از اصلی ترین مشاغل که کارکنان آن باید از جلیقه اضطراری استفاده کنند پرسنل نیروی انتظامی هستند که در جاده ها در حال کنترل ترافیک و نظم دادن به وضعیت جاده و رانندگی افراد هستند. پوشش این جلیقه بیان می‌کند که این پرسنل دقیقا برای چه کاری کنار جاده ایستاده اند و همچنین برای زمانی که شب ها در جاده ها مشغول کنترل ترافیک و رفت و آمد خودروها هستند از جلیقه های نورانی استفاده می‌کنند تا توسط رانندگان بهتر دیده شوند.

 

 

 

2. کارگران عمرانی که در کنار جاده ها و به ویژه بزرگراه های بزرگ و شلوغ به کار و جاده سازی مشغول هستند نیز باید حتما از این جلیقه پوشیده باشند تا توسط سایرین دیده شوند و در مورد‌ آنها احتیاط رعایت شود؛ این کارگران نیز اگر شب کار باشند باید از جلیقه هایی با نوارهای نورانی استفاده کنند.

 

 

 

3. پرسنل اورژانس و مددکاران هم در زمان امداد رسانی در حوادث جاده ای و حوادث شهری معمولا از جلیقه های ایمنی استفاده می‌کنند.

 

 

 

4. در بعضی از پارکینگ های عمومی نیز احتمالا نگهبانانی را دیده اید که جلیقه اضطراری به تن دارند. این افراد هم برای هدایت خودرو ها به داخل پارکینگ و جلوگیری از بروز اتفاق در محدوده پارکینگ حضور دارند و لازم است برای اعلام هویت و نوع کار خود جلیقه ایمنی به تن داشته باشند. 

 

جلیقه اضطراری که با نام جلیقه ایمنی هم شناخته می‌دن‌ آنها به ویژه در هنگام شب است. جلیقه های اضطراری در رنگ های مختلف و با استفاده از پارچه های خاص و سبک دوخته می‌شوند و معمولا از لحاظ اندازه فری سایزند.

 

جهت ثبت سفارش میتوانید بصورت حضوری تلفنی سایت و با استفاده از سایر پیامرسانها با ما در ارتباط باشید.

02632402558

09124907274

09372552701

 

 

 

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

aparatfacebooktwitertelegramgoogleinstagramwhatsup
logo

آدرس های محل فعالیت:
1) کرج خيابان فاطميه سراي فروتن پلاک 1
2) کرج خيابان فاطميه سراي فروتن پلاک 7 (دفتر مرکزی)
3) کرج خيابان فاطميه سراي فروتن پلاک 12
4) کرج بین سه راه گوهردشت و دهقان ويلاي اول
5) کرج کيلومتر 23 جاده مخصوص تهران- کرج روبروي پمپ بنزين
6) زنجان پایین تر از میدان سپاه-روبروی اداره برق-پلاک 33
7) تهران جاده ساوه - رباط کريم صالحيه خيابان بختياري
8) واحد در حال احداث در اصفهان
9 ) واحد در حال احداث در مشهد مقدس
10) واحد در حال احداث در اهواز
..........................................................................................
تلفن هاي تماس:
026-32-40-25-58(خط ویژه)
..........................................................................................
0937-255-2701 کلیه پیامرسان های داخلی و خارجی
..........................................................................................
info@karpoosh.com
..........................................................................................
Email:mahdimohamadi13656@gmail.com